projects

Prinses Margrietlaan

Keuken Prinses Margrietlaan
In samenwerking met Maakwerk hebben we voor deze particuliere opdrachtgever een nieuw interieur ontworpen en gemaakt.

Deze woning in Rotterdam bestaande uit een voormalige winkelruimte met daarachter liggend een souterrain en een bovenverdieping is geheel gestript en opnieuw ingedeeld. De voormalige winkelruimte zal dienst gaan doen als woonruimte, de ruimtes erachter zijn te bereiken via twee kleine trappen die door een kastenwand naar boven en naar beneden lopen.

Details keuken Prinses Margrietlaan
Keuken fronten Prinses Margrietlaan
Beneden in het souterrain is de keuken gesitueerd. Als uitgangspunt is er gekozen de keuken op een hoge plint te plaatsen. Dit in verband met bestaand rioleringswerk. Dit zorgt er voor dat de keuken een licht en open karakter heeft. Onder het werkblad bevinden zich grote opberg laden en de oven. In de hoge kasten zijn de c.v. installatie, vaatwasser en koel/vries combinatie weggewerkt.

Kastenwand living Prinses Margrietlaan
De kastenwand is de verbindende factor tussen woon en werkruimte. Een overloop die via de werkkamer bereikbaar is zorgt ervoor dat het bovenste deel van de kastenwand in de woonkamer toegankelijk is. In de werkkamer zijn een bureau en enkele dichte kasten in de de kastenwand verwerkt.

Het gehele project is gemaakt van blanco staal en berken multiplex.

Details kastenwand Prinses Margrietlaan
Werkkamer kastenwand Prinses Margrietlaan